Eenvoudig een hypotheek afsluiten

Vanaf de start van onze organisatie Bliss Mediators werken wij natuurlijk nauw samen met onze partner Bliss Hypotheekadviseurs. Bliss is gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken en financieringen voor zowel particuliere woningen als beleggingspanden. Heeft u een woning op het oog of wenst u het ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid aan te vragen? Met Bliss Hypotheekadviseurs regelt u alles onder één dak en kunnen wij met alle partijen snel schakelen.

Hypotheek afsluiten

Bliss Hypotheekadviseurs is dagelijks bezig om de hypotheek te vinden die naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie. Als bemiddelaar tussen u en alle geldverstrekkers in Nederland maken zij de actuele rentestanden voor u inzichtelijk. Daarnaast kijken jullie samen welke hypotheekvorm het beste bij u past. Liever geld besparen op uw huidige hypotheeklasten of vastgoedportefeuille door uw hypotheek over te sluiten? Ook dit is mogelijk.

Maximale hypotheek berekenen

Of u nu een nieuwe woning gaat kopen of u uw partner wilt uitkopen, het is belangrijk dat u een hypotheek kiest die past bij uw persoonlijke situatie. Heeft u al een woning op het oog? Bereken hier eenvoudig of u deze woning kunt betalen.

Mijn maximale hypotheek berekenen op basis van NHG beheertoets

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 53

No votes so far! Be the first to rate this post.